• Majelis Kabel

    Majelis Kabel

    img_11
  • wiring-Sabuk

    wiring-Sabuk

    img_11
  • Konektor Wire to Board

    Konektor Wire to Board

    img_11
  • Papan kanggo Papan Konektor

    Papan kanggo Papan Konektor

    img_11
  • IO-konektor

    IO-konektor

    img_11

ABOUT COMPANY

  • Dong Guan Kaweei Electronic, Co., Ltd, khusus ing High-End Wire Harness lan konektor desgin solusi lan manufaktur.
  • Perusahaan ditemokake ing 2013 lan dumunung ing Dong Guan, China.
  • Minangka pimpinan ing industri Wire Harness lan Konektor, Kita wis nyekel prinsip "Kualitas minangka Prioritas Utama" kanggo nyoba sing paling apik kanggo ngirim layanan tambah nilai kanggo para pelanggan.
  • Kualitas Dijamin & Fleksibel & Respon Cepet & Solusi Lengkap Teknik.
  • ISO9001/IATF16949/UL certified lan dilengkapi mesin inspeksi vairous lan alat kanggo jaminan kualitas.
  • Adavanced Automation lengkap lan produksi semi-otomatis baris saka Plastic Injection, Stamping, Wire Cut, Crimping.
  • Testing Sistem Independen kanggo proses NPI.
  • Tim Teknik Kapabilitas Kuwat kanggo solusi desain.
  • ERP rampung kanggo manajemen operasi sakabèhé.
  • Ruang kerja sing terhormat lan Nyaman kanggo karyawan.

Ndeleng Liyane
21311

PRODUK ANYAR

  • Kabel USB 3.1 A lanang kanggo Kabel Tipe C

    Kabel USB 3.1 A lanang kanggo Kabel Tipe C

    img_11
  • ODM OEM Automobile Wiring Harness kanggo Automotive Machine Kabel Majelis

    ODM OEM Automobile Wiring Harness kanggo Automotive Machine Kabel Majelis

    img_11
  • Digital Controlled Lathe Wire Harness Customized digital controlled lathe Cable

    Digital Controlled Lathe Wire Harness Customized digital controlled lathe Cable

    img_11
  • OBD 16P kanggo OBD 16P Housing 5P Sambungake Kabel Mesin Instrumen Kendaraan

    OBD 16P kanggo OBD 16P Housing 5P Sambungake Kabel Mesin Instrumen Kendaraan

    img_11
  • ODM M8 6PIN Male IP68 Déwan kabel anti banyu

    ODM M8 6PIN Male IP68 Déwan kabel anti banyu

    img_11
  • ODM High Quality lan kabel data line transmisi kacepetan dhuwur kanggo pc laptop wifi

    ODM High Quality lan kabel data line transmisi kacepetan dhuwur kanggo pc laptop wifi

    img_11
  • ODM M12 4PIN Male IP67 IP68 Déwan kabel anti banyu

    ODM M12 4PIN Male IP67 IP68 Déwan kabel anti banyu

    img_11
  • ODM 20Pin Female header kanggo RJ45 Kabel

    ODM 20Pin Female header kanggo RJ45 Kabel

    img_11
  • OEM Dupont 10pin konektor karo grommet kanggo Auto konektor kabel Déwan kanggo piranti kontrol

    OEM Dupont 10pin konektor karo grommet kanggo Auto konektor kabel Déwan kanggo piranti kontrol

    img_11
  • ODM USB TYPE C Kabel data kanggo iphone Android data ganti disesuaikan

    ODM USB TYPE C Kabel data kanggo iphone Android data ganti disesuaikan

    img_11

SERTIFIKAT KITA

  • 112
  • Sertifikat-01-1
  • Sertifikat-01-4
  • 217
  • 315
  • Sertifikat-01-2
  • Sertifikat-01-3