• produk
  • Wiring harness Pemasangan kabel water dispenser

    Water dispenser wire harness


  • Nomer bagean:CBH-FSL-05-16-E9_1-B
  • Spesifikasi:CN, KABEL, LAIN, AIR, FLOW SENSOR
  • Nggambar:Kontak karo kita
  • rega:Kontak karo kita
  • Detail Produk
  • Kontrol kualitas
  • Sinau luwih lengkap kita
  • Tag produk
  • Aplikasi

    Kontrol sirkulasi banyu, kontrol banyu inlet lan outlet, kontrol saklar pompa banyu,

    solenoid valve on/off kontrol utawa stopkontak daya outage kontrol, lan stopkontak daya ing kontrol

    kanggo pemanas banyu listrik, pemanas banyu solar, AC, lan sistem banyu liyane.

    Atribut Produk

    Jeneng produk Wiring harness Pemasangan kabel water dispenser
    SPESIFIKASI CONN TERM WANITA 20-24AWG TIN
    ITEM SPESIFIKASI
    Konduktor AWG 20-24AWG
    Bahan Tembaga Kaleng
    KOND. Ukuran 11,17,21 / 0,16,0,16,0,18 ± 0,10 mm
    Isolasi AVG. Tebal 0,38 mm
    Bahan SR-PVC
    OD 1,3 ± 0,05 mm
    Kode Kabel Ireng, Abang, Kuning
    Jumlah Posisi 3 PIN
    Konektor - Kabel MOLEX 43645-0308
    Dawane kabel 102 mm
    Layanan ODM / OEM
    Sertifikasi ISO9001, sertifikasi UL, ROHS lan REACH paling anyar

    Sifat-sifat listrik

    Karakter Listrik 100% Bukak & Test Singkat
    Resistansi konduktor: 3Ω Maks
    Ketahanan isolasi: 5MΩ min
    Rating voltase: 300V
    Rating saiki: 1A
    Suhu operasi: -10°C nganti +80°C (Miturut spek UL kabel)
    Wektu Tes: 3S

    Apa Kita Bisa Apa

    1

    Kita nyedhiyakake macem-macem layanan prototipe lan manufaktur kanggo ndhukung kabutuhan individu para pelanggan.Peralatan produksi kanthi otomatis wis umume nyepetake wektu produksi.

    Sampeyan bisa ngatur wiring harnesses lan konektor kanggo mobil, aviation, industri, kluwarga Perkakas, etc. Miturut macem-macem kabutuhan.

    2
    3

    Sabuk kabel khusus dibangun miturut spesifikasi rinci pelanggan lan standar profesional kita.Saben langkah dipantau lan barang bakal diuji kanthi ketat sadurunge saben kiriman.

    Tag produk

    Wiring harness Water dispenser kabel perakitan peralatan industri wire harness

    ● Pengukur aliran jinis impeller

    ● Kabel ngalih aliran

    ● Wiring harness Ngrakit kabel dispenser banyu

    ● Kabel dispenser banyu

    ● Water dispenser kabel sabuk

    ● Déwan kabel

    ● Wiring harness

    ● Csabuk kabel ustomized

    ● MX3.0 omah kabel harness


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Verifikasi linuwih saka bahan mentahan

    Ana laboratorium khusus dhewe kanggo bahan mentah sing dipilih kanggo verifikasi kinerja lan ngawasi kualitas, kanggo mesthekake yen saben materi ing baris kasebut nduweni kualifikasi;

    2. Keandalan pilihan terminal / konektor

    Sawise nganalisa mode Gagal utama lan wangun Gagal terminal lan konektor, piranti beda karo lingkungan nggunakake beda milih macem-macem jinis konektor kanggo ngganti;

    3. Keandalan desain sistem listrik.

    Miturut skenario nggunakake produk liwat dandan cukup, nggabung garis lan komponen, dibedakake kanggo Processing modular, kanggo ngurangi sirkuit, nambah linuwih saka sistem electrical;

    4. Desain linuwih proses pangolahan.

    Miturut struktur produk, gunakake skenario, syarat karakteristik kanggo ngrancang proses pangolahan sing paling apik, liwat cetakan lan perkakas kanggo njamin dimensi kunci produk lan syarat sing gegandhengan.

      liyane3 liyane1 liyane2

    10 taun produsen kabel sabuk profesional

    ✥ Kualitas Apik: Kita duwe sistem kontrol kualitas sing ketat lan tim kualitas profesional.

    ✥ Layanan Khusus: Nampa perakitan produk QTY & Dhukungan cilik.

    ✥ Layanan sawise-sales: Sistem layanan sawise-sales sing kuat, online ing saindhenging taun, kanthi sampurna mangsuli seri pitakonan sales pelanggan sawise-sales

    ✥ Tim Garansi : Tim produksi sing kuat, tim R&D, tim pemasaran, jaminan kekuatan.

    ✥ Pangiriman Cepet: Wektu produksi sing fleksibel mbantu pesenan sing penting.

    ✥ Rega pabrik: Milik pabrik, tim desain profesional, nyedhiyakake rega paling apik

    ✥ Layanan 24 Jam: Tim sales profesional, nyedhiyakake tanggap darurat 24 jam.