• Склопување на кабел

  Склопување на кабел

  img_11
 • жици-Попреки

  жици-Попреки

  img_11
 • Конектор од жица до табла

  Конектор од жица до табла

  img_11
 • Приклучок за одбор до табла

  Приклучок за одбор до табла

  img_11
 • IO-конектор

  IO-конектор

  img_11

ЗА КОМПАНИЈАТА

 • Dong Guan Kaweei Electronic, Co., Ltd, е специјализирана за дизајнирање и производство на врвни жици и конектори.
 • Компанијата е пронајдена во 2013 година и се наоѓа во Донг Гуан, Кина.
 • Како лидер во индустријата за жици и конектори, го држиме принципот „Квалитетот е врвен приоритет“ за да се потрудиме да обезбедиме услуга со додадена вредност на клиентите.
 • Загарантиран квалитет и флексибилност и брз одговор и инженерско целосно решение.
 • ISO9001/IATF16949/UL сертифициран и опремен со разновидна машина за проверка и алатки за обезбедување на квалитет.
 • Напредна производствена линија за целосна автоматизација и полуавтоматизација од пластично вбризгување, печат, сечење на жица, стегање.
 • Тестирање на независен систем за процес на NPI.
 • Strong Capability инженерски тим за дизајн решение.
 • Завршен ERP за управување со целокупното работење.
 • Почитуван и удобен работен простор за вработените.

Гледај Повеќе
21311

НОВИ ПРОДУКТИ

 • USB-кабел 3.1 Кабел од машко до тип C

  USB-кабел 3.1 Кабел од машко до тип C

  img_11
 • Опрема за ожичување на автомобили ODM OEM за собрание на кабел за автомобилска машина

  Опрема за ожичување на автомобили ODM OEM за собрание на кабел за автомобилска машина

  img_11
 • Дигитален контролиран струг Прилагоден кабел за дигитален контролиран струг

  Дигитален контролиран струг Прилагоден кабел за дигитален контролиран струг

  img_11
 • OBD 16P до OBD 16P Куќиште 5P за поврзување на кабелска машина за инструменти за возила

  OBD 16P до OBD 16P Куќиште 5P за поврзување на кабелска машина за инструменти за возила

  img_11
 • ODM M8 6PIN Машки IP68 Водоотпорен кабелски склоп

  ODM M8 6PIN Машки IP68 Водоотпорен кабелски склоп

  img_11
 • ODM Висококвалитетен LAN кабел за пренос на податоци со голема брзина за лаптоп Wi-Fi на компјутер

  ODM Висококвалитетен LAN кабел за пренос на податоци со голема брзина за лаптоп Wi-Fi на компјутер

  img_11
 • ODM M12 4PIN Машко IP67 IP68 Водоотпорен кабелски склоп

  ODM M12 4PIN Машко IP67 IP68 Водоотпорен кабелски склоп

  img_11
 • ODM 20Pin Женски заглавие на RJ45 кабел

  ODM 20Pin Женски заглавие на RJ45 кабел

  img_11
 • OEM Dupont 10-пински конектор со склоп на кабел за држач до автоматски конектор за контролен уред

  OEM Dupont 10-пински конектор со склоп на кабел за држач до автоматски конектор за контролен уред

  img_11
 • ODM USB TYPE C Кабел за податоци за iphone Android што се менуваат податоци приспособено

  ODM USB TYPE C Кабел за податоци за iphone Android што се менуваат податоци приспособено

  img_11

НАШИОТ СЕРТИФИКАТ

 • 112
 • Сертификат-01-1
 • Уверение-01-4
 • 217
 • 315
 • Уверение-01-2
 • Уверение-01-3