warta

Naon IP68? Sareng naha kabel peryogi éta?

Produk tahan cai atanapi naon waé anu dianggo di mana-mana. Sapatu kulit dina suku anjeun, kantong telepon sélulér anu tahan cai, jas hujan anu anjeun anggo nalika hujan.Ieu mangrupikeun kontak sapopoé urang sareng produk tahan cai.

Janten, naha anjeun terang naon IP68?IP68 saleresna mangrupikeun rating tahan cai sareng tahan debu, sareng éta anu pangluhurna.IP nyaéta singketan tina Perlindungan Ingress.Tingkat IP nyaéta tingkat panyalindungan cangkang alat-alat listrik ngalawan intrusi awak asing.Sumberna nyaéta standar International Electrotechnical Commission IEC 60529, anu ogé diadopsi salaku standar nasional Amérika Serikat dina taun 2004. Dina standar ieu, format tingkat IP nyaéta IPXX pikeun panangtayungan zat asing dina cangkang alat listrik, dimana XX nyaéta dua angka Arab, nomer tanda kahiji ngagambarkeun tingkat panyalindungan kontak jeung zat asing, nomer tanda kadua ngagambarkeun tingkat panyalindungan waterproof, IP nyaéta ngaran kode dipaké pikeun ngaidentipikasi tingkat panyalindungan sacara internasional, tingkat IP diwangun ku dua. angka.Jumlah kahiji nunjukkeun panyalindungan lebu;Jumlah kadua waterproof, sarta leuwih badag jumlahna, nu hadé panyalindungan jeung saterusna.

Tes anu relevan di Cina didasarkeun kana syarat standar GB 4208-2008 / IEC 60529-2001 "Tingkat Perlindungan Enclosure (Kode IP)", sareng uji evaluasi kualifikasi tingkat panyalindungan kandang tina sagala rupa produk dilaksanakeun.Tingkat deteksi pangluhurna nyaéta IP68.Sasmita tés produk konvensional kalebet: IP23, IP44, IP54, IP55, IP65, IP66, IP67, IP68.

Tujuan tina kritéria tés nyaéta kieu:

1.Specify tingkat panyalindungan dipager dieusian pikeun beban parabot listrik;

2.Prevent awak manusa ti approaching bagian bahaya dina cangkang;

3.Prevent zat asing padet ti ngasupkeun parabot dina cangkang;

4.Prevent épék ngabahayakeun dina alat-alat alatan cai asup cangkang.

 

Ku alatan éta, IP68 mangrupa rating waterproof pangluhurna.Seueur produk kedah ngalakukeun uji kelas tahan cai pikeun ngagambarkeun kasalametan sareng daya tahan pamakean.pausahaan kaweei teu iwal.Sapertos anu dipidangkeun dina gambar di handap ieu, sababaraha produk urang parantos diakui ku perusahaan uji formal sareng nampi kelas IP68

1

Angka 1: nunjukkeun yén konektor séri M8 perusahaan kaweei parantos lulus uji tahan cai, ogé bahan utama séri M8 sareng inpormasi tés.kaweei mangrupikeun perusahaan anu tiasa dipercaya anu ngahasilkeun kabel tahan cai anu awét kalayan kualitas anu tiasa dipercaya.

 

Angka 2: nunjukkeun parameter khusus tina tés, sapertos waktos uji, résistansi arus tegangan, jero, kaasaman sareng alkalinitas, sareng suhu.Urang sadayana nyumponan kabutuhan palanggan sareng lulus tés.

2
3

Gambar 3: nembongkeun kasimpulan hasil babarengan jeung gambar sampel sarta catetan tina test kelas waterproofing.

Tungtungna, kacindekan, produk waterproofing kaweei sapertos seri M8, M12 sareng M5 mangrupikeun kelas waterproofing anu luhur.Urang bisa ngaropea produk Anjeun nurutkeun pangabutuh anjeun, minuhan sarat anjeun tina tingkat waterproof, nyadiakeun laporan test pakait.


waktos pos: Jul-13-2023