• Majelis kabel

    Majelis kabel

    img_11
  • wiring-Abah

    wiring-Abah

    img_11
  • Kawat pikeun Panyambung Board

    Kawat pikeun Panyambung Board

    img_11
  • Papan pikeun Panyambung Board

    Papan pikeun Panyambung Board

    img_11
  • IO-panyambungna

    IO-panyambungna

    img_11

PERUSAHAAN

  • Dong Guan Kaweei Electronic, Co., Ltd, dikhususkeun dina High-End Wire Harness sareng konektor desgin solusi sareng manufaktur.
  • Pausahaan ieu kapanggih dina 2013 sarta lokasina di Dong Guan, Cina.
  • Salaku pamimpin di industri Wire Harness and Connectors, Kami parantos nyepeng prinsip "Kualitas mangrupikeun Prioritas Utama" pikeun nyobian pangsaéna pikeun nganteurkeun jasa nilai tambah ka konsumén.
  • Kualitas Dijamin & Fleksibilitas & Tanggapan Gancang & Solusi Pinuh Rekayasa.
  • ISO9001 / IATF16949 / UL Certified sarta dilengkepan vairous mesin inspeksi jeung parabot pikeun jaminan kualitas.
  • Adavanced Automation lengkep sareng garis manufaktur semi-otomatis tina Injeksi Plastik, Stamping, Potong Kawat, Crimping.
  • Nguji Sistim Independen pikeun prosés NPI.
  • Tim Téknik Kamampuhan anu kuat pikeun solusi desain.
  • ERP réngsé pikeun manajemén operasi sakabéh.
  • Ruang kerja Hormat sareng Nyaman pikeun karyawan.

Tempo deui
21311

PRODUK ANYAR

  • kabel USB 3.1 A jalu ka Tipe C Cable

    kabel USB 3.1 A jalu ka Tipe C Cable

    img_11
  • ODM OEM Automobile Wiring Abah pikeun Automotive Mesin Cable Majelis

    ODM OEM Automobile Wiring Abah pikeun Automotive Mesin Cable Majelis

    img_11
  • Digital Dikadalikeun Kawat Kawat Abah Ngaropea digital dikawasa bubut Cable

    Digital Dikadalikeun Kawat Kawat Abah Ngaropea digital dikawasa bubut Cable

    img_11
  • OBD 16P ka OBD 16P Perumahan 5P Nyambungkeun Mesin Alat Kendaraan Kabel

    OBD 16P ka OBD 16P Perumahan 5P Nyambungkeun Mesin Alat Kendaraan Kabel

    img_11
  • ODM M8 6PIN Jalu IP68 waterproof assembly sambungan kabel

    ODM M8 6PIN Jalu IP68 waterproof assembly sambungan kabel

    img_11
  • ODM Quality High lan kabel data garis transmisi speed tinggi pikeun wifi laptop pc

    ODM Quality High lan kabel data garis transmisi speed tinggi pikeun wifi laptop pc

    img_11
  • ODM M12 4PIN Jalu IP67 IP68 waterproof assembly sambungan kabel

    ODM M12 4PIN Jalu IP67 IP68 waterproof assembly sambungan kabel

    img_11
  • ODM 20Pin bikang lulugu pikeun RJ45 Cable

    ODM 20Pin bikang lulugu pikeun RJ45 Cable

    img_11
  • OEM Dupont 10pin konektor kalawan grommet ka assembly sambungan kabel Otomatis pikeun alat kontrol

    OEM Dupont 10pin konektor kalawan grommet ka assembly sambungan kabel Otomatis pikeun alat kontrol

    img_11
  • ODM USB TYPE C kabel Data pikeun iphone android data ngarobah ngaropéa

    ODM USB TYPE C kabel Data pikeun iphone android data ngarobah ngaropéa

    img_11

SERTIFIKAT KAMI

  • 112
  • Sertipikat-01-1
  • Sertipikat-01-4
  • 217
  • 315
  • Sertipikat-01-2
  • Sertipikat-01-3