• produk
  • Wiring abah Majelis kabel dispenser Cai

    Kawat dispenser cai abah


  • Nomer Bagian:CBH-FSL-05-16-E9_1-B
  • Spésifikasi:CN, KABEL, LAIN, CAI, SENSOR ALIRAN
  • Ngagambar:Kontak jeung kami
  • harga:Kontak jeung kami
  • Rincian produk
  • Kontrol kualitas
  • Diajar deui kami
  • Tag produk
  • Aplikasi

    kontrol sirkulasi cai, inlet na outlet kontrol cai, pompa cai kontrol switch,

    klep solenoid on / off kontrol atawa kontrol outage kakuatan outlet, jeung kakuatan outlet on kontrol

    pikeun pamanas cai listrik, pamanas cai surya, AC, sareng sistem cai anu sanés.

    Atribut produk

    Ngaran Produk Wiring abah Majelis kabel dispenser Cai
    SPESIFIKASI CONN istilah awéwé 20-24AWG TIN
    ITEM SPESIFIKASI
    Konduktor AWG 20-24AWG
    Bahan Tambaga Tinned
    COND.Ukuran 11,17,21 / 0,16,0,16,0,18 ± 0,10mm
    Insulasi AVG.Kandel 0,38 mm
    Bahan SR-PVC
    OD 1.3±0.05mm
    Kodeu kabel Hideung, Beureum, Konéng
    Jumlah Jabatan 3 PIN
    Panyambung - Kabel MOLEX 43645-0308
    Panjang kabel 102 mm
    Palayanan ODM / OEM
    Sertifikasi ISO9001, sertifikasi UL, ROHS sareng REACH panganyarna

    Pasipatan listrik

    Karakter listrik 100% Buka & Test pondok
    Résistansi konduktor: 3Ω Maks
    Résistansi insulasi: 5MΩ mnt
    Peunteun tegangan: 300V
    Peunteun ayeuna: 1A
    Suhu operasi: -10°C nepi ka +80°C (Nurutkeun kabel UL spésifikasi)
    Waktu Uji: 3S

    Naon Anu Bisa Urang Pigawé

    1

    Kami nyayogikeun rupa-rupa prototyping sareng jasa manufaktur pikeun ngadukung kabutuhan individu para nasabah.Alat-alat produksi pinuh-otomatis parantos ngirangan waktos produksi.

    Anjeun tiasa ngaropea harnesses wiring jeung panyambungna pikeun mobil, aviation, industri, panerapan rumah tangga, jsb Numutkeun sagala rupa kaperluan.

    2
    3

    The custom kawat abah diwangun nurutkeun customer spésifikasi rinci jeung standar profésional urang.Unggal léngkah diawaskeun sareng barang bakal diuji sacara ketat sateuacan unggal kiriman.

    Tag produk

    Wiring abah Cai dispenser assembly kabel parabot Industrial kawat abah

    ● méteran aliran tipe impeller

    ● kabel switch aliran

    ● Wiring abah assembly kabel dispenser Cai

    ● kabel dispenser cai

    ● Cai dispenser kawat abah

    ● Majelis kabel

    ● Wiring abah

    ● Ckawat abah ustomized

    ● MX3.0 perumahan kawat abah


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1.Verification reliabiliti bahan baku

    Aya laboratorium husus sorangan pikeun bahan baku dipilih pikeun verifikasi kinerja sarta ngawaskeun kualitas, pikeun mastikeun yén unggal bahan dina jalur anu mumpuni;

    2. Reliabiliti pilihan terminal / konektor

    Saatos analisa mode gagalna utama sareng bentuk kagagalan terminal sareng konektor, alat anu béda sareng lingkungan pamakean anu béda milih jinis konektor anu béda pikeun adaptasi;

    3. Desain reliabiliti tina sistem éléktrik.

    Numutkeun skenario pamakéan produk ngaliwatan perbaikan lumrah, ngagabung garis sareng komponenana, differentiated kana processing modular, pikeun ngurangan sirkuit, ngaronjatkeun reliabiliti sistem éléktrik;

    4. Desain reliabiliti prosés processing.

    Numutkeun struktur produk, ngagunakeun skenario, syarat ciri mendesain prosés processing pangalusna, ngaliwatan kapang jeung tooling pikeun mastikeun dimensi konci produk jeung sarat patali.

      langkung3 langkung1 langkung2

    10 taun produsén abah wiring profésional

    ✥ Kualitas Alus: Urang gaduh sistem kontrol kualitas anu ketat sareng tim kualitas profésional.

    ✥ Service ngaropéa: Nampa QTY leutik & Rojongan assembling produk.

    ✥ Ladenan saatos-jualan: Sistem jasa saatos-jualan anu kuat, online sapanjang taun, sampurna ngawalon séri patarosan penjualan palanggan saatos penjualan

    ✥ Tim Jaminan: Tim produksi anu kuat, tim R&D, tim pemasaran, jaminan kakuatan.

    ✥ Pangiriman gancang: waktos produksi fléksibel mantuan dina pesenan urgent anjeun.

    ✥ Harga pabrik: Milik pabrik, tim desain profésional, nyayogikeun harga pangsaéna

    ✥ Ladenan 24 Jam: Tim penjualan profésional, nyayogikeun réspon darurat 24 jam.

  • produkkategori
  • Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.